Op 17 februari 2022 organiseert ICAI een Engelstalig evenement over de toepassing van AI in de Nederlandse voedingsindustrie. Het Agro-Food lab, een samenwerking van onder andere Wageningen University & Research Center en AI for Biosciences Lab (TU Delft en DSM) presenteren hun ontwikkelingen en uitdagingen met betrekking tot het gebruik van AI in landbouwproductiesystemen en biobased producten.
Programma
- 12.00 uur: Opening
- 12:05 uur: Introductie van AI voor Agro-food lab door Congcong Sun (WUR)
- 12:15 uur: Rekha Raja (WUR) presenteert en demonstreert: ‘agro-food robotics’
- 12.25 uur: Introductie van het AI for Biosciences lab door Marcel Reinders (TU Delft)
- 12:30 uur: Chengyao Peng (TU Delft) presenteert het onderzoek in het lab
- 12.45 uur: Discussie over de toekomst van AI voor de Voedingsindustrie in Nederland
- 13.00 uur: Einde
Geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie over het online evenement en de mogelijkheid om u in te schrijven.